2012-01-07 07:50:13

Щиро вітаємо з Різдвом Христовим!


Святкуючи Різдво Христове, ми не лише спогадуємо народження визначної особистості, від якої бере свій початок нова історична епоха, але призадумуємось над подією незбагненної Божої любові, пригадуємо правду про Воплочення Божого Сина у людському тілі, похиляємось над яслами Предвічного Бога, Який став малою дитинкою, щоб ми не боялись до Нього наблизитись, Який став в усьому до нас подібним, крім гріха, щоб вказати нам шлях до Свого і нашого Отця…

Дослідники Святих Писань, висловлюють думку, що термін logos, вжитий у пролозі святого євангелиста Івана і перекладений на українську мову як «слово», має декілька значень. Він може означати також і «сенс», «значення». І справді, з народженням Ісуса Христа в бідній сім’ї теслі Йосифа та скромної дівиці Марії, у холоді та убозтві, людство отримує правдивий сенс свого існування, а саме – через Ісуса стати дітьми люблячого Небесного Отця, завдяки Божому Синові успадкувати вічне щастя… Ніхто і ніщо не зуміє вгамувати людського прагнення за Богом, Який є досконалим Щастям, Правдою, Добротою та Красою; Він є нашою остаточною метою і сенсом нашого земного буття.

Приймімо, отже, мале Вифлеємське Дитя як відповідь Господа Бога на прагнення усього людства, що перебуває в пошуках за автентичним та тривалим щастям. Особливо у ці святкові дні, застановляючись над незглибимою таємницею Божого Воплочення, відкриймо наші серця для Бога та для наших ближніх, дякуючи Творцеві за безмежну до нас любов та скріпляючись словами молитви: «З нами Бог, розумійте народи»!

З нагоди цих радісних Різдвяних свят наша редакція засилає Вам найщиріші та найтепліші побажання. Зичимо Вам щедрих Божих благодатей, наснаги та успіхів у праці, душевного миру, земної радості та щастя і міцного здоров’я!








All the contents on this site are copyrighted ©.