2011-08-08 18:23:26

Кардинал Бертоне про значення Всесвітнього Дня Молоді


Всесвітній День Молоді в Мадриді буде чимось більшим від масового спортивної чи музичної зустрічі, які часто бачимо по телебаченні. Це щось зовсім відмінне та чудове. Його учасники є не тільки уважними глядачами, але спільно творять цю велику подію, в осередку якої не лежить політика, чи суспільні питання, але Ісус Христос. Такими словами кардинал Тарчізіо Бертоне, Державний Секретар Ватикану, представив значення Всесвітнього Дня Молоді, який триватиме в іспанському місті Мадриді від 18 до 21 серпня та проходитиме під закликом «Вкорінені та збудовані На Христі, міцні у вірі», промовляючи до італійської молоді, яка брала участь у нічному пішому паломництві до старовинного Марійського санктуарію Оропа, розташованого в італійських Альпах.

Кардинал Бертоне окремо звернувся до юнаків і дівчат, які готуються вирушити на Всесвітній День Молоді, наголошуючи, що ця проща буде унікальним досвідом, який дозволить дозріти у вірі, нагодою зустрінутись із спільнотою молодої, живої та радісної Церкви з усіх континентів, мов та культур.

Він вказав на присутність Святішого Отця Венедикта ХVІ, що видимим знаком спільності Церкви. За словами кардинала Бертоне, Папа не звернеться із звичайною промовою суспільного чи політичного змісту, як це роблять інші, але буде говорити про Ісуса Христа і уприсутнить Його у Пресвятій Тайні Євхаристії. Він покличе стати Його друзями і вкаже на правильний шлях, яким треба прямувати у житті, щоб сприяти перетворенню світу.








All the contents on this site are copyrighted ©.