2018-02-21 14:24:00

Jubileu Vinçencian: një festival filmi, për të treguar bamirësinë


 Në Castel Gandolfo (Romë), në tetorin e ardhshëm, do të kremtohet, me një nismë kulturore, figura e Shën Vinçencit de’ Paoli dhe dashuria e tij për të varfërit. Është fjala për një festival filmi, që do të përmbyllë kremtimet e organizuara me rastin e 400-vjetorit të Karizmës Vinçenciane.
All the contents on this site are copyrighted ©.