2018-01-30 07:10:00

Papa: me lutje hyjmë në marrëdhënie të vërtetë me Zotin


"Nëpërmjet lutjes ne mund të hyjmë në një marrëdhënie të qëndrueshme me Zotin, burim i gëzimit të vërtetë". Këtë na kujton Papa Françesku, në një tweet botuar në faqen e tij @Pontifex.

“Lutja që purifikon, përforcon dhe shndrit rrugën, është si karburanti i udhëtimit tonë drejt bashkimit të plotë të të krishterëve”. Kështu pati pohuar Papa Françesku në një tweet, më 23/01/2018, duke na kujtuar rëndësinë e kontaktit me Zotin, atë të dëgjimit të Shpirtit të Tij Hyjnor, për jetën tonë personale por edhe për rrugën drejt bashkimit të të krishterëve.
All the contents on this site are copyrighted ©.