2018-01-27 10:18:00

Papa Françesku: gёzimi i tё krishterit nuk blihet, por vjen nga feja dhe takimi me Jezusin


"Gëzimi i të krishterit nuk mund të blihet, vjen nga besimi dhe nga takimi me Jezu Krishtin, arsyeja e lumturisë sonë". Kjo është ajo që Papa Françesku kujton, duke botuar njё tweet tё ri nё faqen e tij tё internetit @Pontifex.
All the contents on this site are copyrighted ©.