2018-01-21 18:25:00

Papa Françesku, nga Peruja, bëri thirrje për të ndalur dhunën në Kongo


Pas lutjes së Engjëllit të Tënzot, Papa Françesku bëri thirrje për të ndalur dhunën në Kongo. “Lajme shqetësuese – ngriti zërin ai – vijnë nga Republika Demokratike e Kongos. U kërkoj të gjithë përgjegjësve të bëjnë përpjekjet më të mëdha të mundshme për të ndalur çdo formë dhune dhe për të gjetur një zgjidhje me dialog”.
All the contents on this site are copyrighted ©.