2018-01-20 15:33:00

Papa: besimtarëve para Nunziaturёs nё Lima, 'shkoni , njerëzit janё nё gjumë’


"Tani, ngadalë, duhet të marrim rrugën në drejtim të shtëpisë, sepse duhet fjetur. Po kёshtu edhe njerëzit që jetojnë këtu përreth duhet tё pushojnë, janё nё gjumё”. Kёshtu, Papa Françesku, nga ballkoni i Nunciaturës në Lima, iu drejtua mijëra besimtarëve qё brohorisnin hareshëm duke e përshëndetur kthimin e tij, e me të cilin u ndalen duke biseduar për një kohë të gjatë në shesh para Nunciaturës. E Papa i falënderoi e përshëndeti tё pranishmit e shumnumёrt dhe, më pas recitoi sё bashku me ta një Tё Falemi Mari e u dha tё gjithëve bekimi e tij apostolik. 
All the contents on this site are copyrighted ©.