2018-01-16 23:01:00

Papa: Kili; përshëndet ipeshkvin më të vjetër në botë, 102 vjeç


"Para së gjithash dëshiroj tё përshëndes imzot Bernardino Pinera Carvallo, i cili këtë vit do t’i mbush 60 vjet tё shugurimit ipeshkёvnor (është ipeshkvi më i vjetër i botë, si në moshë e po kёshtu edhe në vitet e episkopatit) dhe duhet kujtuar se ai ka përjetuar katër seanca të Koncilit II të Vatikanit. Një kujtim i gjallë i bukur!": Kёshtu tha Papa Françesku gjatë takimit me episkopatin e Kilit, mbajtur në sakristinë e Katedrales së Santiago-s sё Kilit, duke përshëndetur prelatin që mё  22 shtatorin e kaluar i mbushi 102 vjet, një moshë e nderuar.
All the contents on this site are copyrighted ©.