2018-01-11 16:55:00

Tweet i Papës: të bashkohemi me dhimbjen e vëllait, që vuan


“Kush nuk vuan së bashku më vëllain në vështirësi, megjithëse i ndryshëm prej tij për nga feja, gjuha o kultura, duhet ta pyesë veten për humanitetin personal”. Në këtë tweet, Papa Françesku na fton të reflektojmë mbi vuajtjen, që na bën të afërt në dhimbje me vëllezërit në nevojë. Pikërisht duke i ndihmuar, marrim si shpërblim gëzimin e qetësinë e shpirtit. Edhe përmes tweet-eve, Ati i Shenjtë po i përgatit besimtarët për kremtimin e Ditës Botërore kushtuar Emigrantëve dhe Refugjatëve, të dielën, më 14 janar.
All the contents on this site are copyrighted ©.