2018-01-06 15:20:00

Papa Françesku: si Dijetarёt ta kёrkojmё Zotin nё vendet mё tё fshehura


“Si Dijetarёt, besimtari, i nxitur nga feja, shkon nё kërkimin e Hyjit nё vendet mё tё fshehura, sepse e di se atje e pret Zoti”. Kёshtu pohon Papa Françesku duke folur sёrish sot pёr Dijetarёt, nё njё tweet, pas Meshёs solemne tё Epifanisё kremtuar nё bazilikёn e Shёn Pjetrit nё Vatikan dhe pas lutjes sё mesditёs tё Engjёllit tё Tёnzot nё Sheshin e Shёn Pjetrit, nё praninё e 30 mijё besimtarёve e shtegtarёve ardhur prej vendeve tё ndryshme tё botёs.
All the contents on this site are copyrighted ©.