2018-01-02 14:37:00

Tweet i Papës më 1 janar: të kujdesemi për filizat e paqes


Në ditën kur Kisha Katolike kremtonte Ditën Botërore të Paqes, Papa Françesku shkroi këtë tweet: “Të kujdesemi për filizat e paqes, që po lindin dhe, t’i shndërrojmë qytetet në kantiere paqeje”.
All the contents on this site are copyrighted ©.