2018-01-01 16:27:00

Urime paqeje


Urime paqeje

Fjala çeli sytë

Ajo lajmëron paqen

O ti, që dëgjon

Fillo të dashurosh

Ti, këtë vit, gëzim duhet të përçosh.

 

Paqja ka fytyrën

Dhe emrin e Krishtit!

O ti, që e shikon

Praninë e Tij të zbulosh

Jetoje, këtë vit, besimin që shpalos.

 

Paqja është sot

I është dhuruar botës

Në zemër ajo banon

Paqen, këtë vit, ta krijosh ty të takon.

 

Zoti ka besim në ty

Që të shndrisë Krishtlindja

I pasur do të jetë viti

E ti do të gëzosh

Gjatë ditëve, këtë vit, gëzimin ta jetosh!
All the contents on this site are copyrighted ©.