2017-07-20 15:52:00

Papa Françesku bën dy emërime në Rotën Romake


Papa Françesku emëroi sot kreun e zyrës në Gjykatën e Rotës Romake dhe gjykatësin e saj. I pari është don Pierangelo Pietracatella, nga dioqeza e Tortonës, ndërsa gjykatësi është imzot Hans-Peter Fischer, nga kleri i kryedioqezës së Friburgut, rektor i Kolegjit Papnor teutonik.
All the contents on this site are copyrighted ©.