2017-05-04 10:36:00

Средба на бискупот Стојанов со г. Тимотеј во Охрид


На 03 мај .2017 во попладневните часови во Охрид, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх монс. д-р Киро Стојанов, во придружба на скопскиот декан дон Давор Топиќ и охридскиот парох о. Оливер Тантушев се сретна со митрополитот Дебарско – кичевски г. Тимотеј.

Во разговорот бискупот Стојанов и г. Тимотеј се присетија на убавите студентски денови во Рим, при што разменија искуства од животот и делувањето на поверените им епархии. 

к.мк
All the contents on this site are copyrighted ©.