2017-03-22 14:54:00

Papa: emigrantët, tragjedia më e madhe pas Luftës II Botërore


“Të mos harrojmë se problemi i refugjatëve dhe i emigrantëve sot është tragjedia më e madhe, pas asaj të Luftës II Botërore”.

E vuri në dukje Papa, në përfundim të katekizmit, mbajtur në Sheshin e Shën Pjetrit. Françesku shprehu edhe një herë shqetësimin e tij për dramën e emigrantëve. Duke përshëndetur pjesëmarrësit në takimin “Drejtorët e Migrantes”, i inkurajoi ta vijojnë mikpritjen dhe ta favorizojnë integrimin, duke pasur parasysh të drejtat dhe detyrat reciproke të atij, që pret e të atij, që pritet.
All the contents on this site are copyrighted ©.