2017-03-12 09:00:00

59-vjetori i jetës rregulltare së Papës Françesku


Dje, Papa Françesku kremtoi 59-vjetorin e jetës rregulltare në Shoqërinë e Jezusit. Jorge Mario Bergoglio hyri në këtë Shoqëri për t’u bërë jezuit, më 11 mars 1958, u shugurua meshtar më 13 dhjetor 1969 dhe mori kushtet e përjetshme më 22 prill 1973.
All the contents on this site are copyrighted ©.