2017-03-01 13:11:00

Kyetari i Parlamentit të Kosovës do të takohet me bashkësinë arbëreshe në Romë


Kyetari i Parlamentit të Kosovës, zoti Kadri Veseli, për vizitë në Romë, shprehu dëshirën të takohet sot, më 1 mars, me bashkësinë arbëreshe, të vizitojë Kishën e Shën Athanasit si dhe Kolegjin Grek.

Prorektori i Kolegjit, atë Giovanni, ia plotësoi me kënaqësi dëshirën  mikut të shquar. Kështu, më 1 mars, në orën 18.15, arbëreshë e shqiptarë do të mblidhen në Kolegjin Grek, për t’u takuar me Kryetarin e Parlamentit të Kosovës e për t’i shprehur, edhe një herë, dashurinë që i lidh abëreshët me vëllezërit kosovarë.

Në këtë ngjarje të madhe vëllazërore do të këndohen edhe këngë tradicionale 
All the contents on this site are copyrighted ©.