2015-02-25 14:25:00

Paraqitet në Sapë, libri “Themelimet e shën Terezës”


Në kuadrin e 500-vjetorit të lindjes së shën Terezës së Avilës, dijetare e Kishës, në dioqezën e Sapës promovohet libri “Themelimet e shën Terezës”. Veprimtaria u organizua nga karmelitanët, në kishën e shën Mëhillit, me pjesëmarrjen e ipeshkvit, imzot Lucian Avgustinit dhe të shumë besimtarëve. Të dëgjojmë informacionin e Violeta Marashit…

 
All the contents on this site are copyrighted ©.