2015-01-12 14:47:33

Sri Lanka: popullsia dhe struktura kishtare


Sipërfaqja:……………………. 65.610
Banorë (mijë)…………………..21.151
Dendësia (banorë/kmk)………….. 322
Katolikë(mijë)…………………. 1.514
Katolikë(% banorë)……………… 7,16
Qarqet kishtare…………………… 12
Famulli……………………………..433
Qendra të tjera baritore………….. 1.051
Ipeshkvij …………………………… 20
Priftërinj dioqezanë……………….. 836
Meshtarë rregulltarë………………. 487
Meshtarë(gjithsejt)………………. 1.314
Diakonë të përhershëm……………….. 1
Rregulltarë jo meshtarë……………. 184
Rregulltare me kushte…………… 2. 397
Anëtarë të Instituteve Shekullare……. 33
Misionarë laikë………………………145
Katekistë……………………….. 13. 770
Qendra arsimore……………………. 639
Studentë…………………………181.041
Qendra bamirëse e shoqërore…….. 1.086
Katolikë/prift………………………..1.152
Seminaristë të Seminarit të Madh …... 620

Burimi: Zyra Qendrore e Statistikës së Kishës (vitet 2013-14).
All the contents on this site are copyrighted ©.