2014-04-30 16:23:03

Shenjtorët Gjon Pali II dhe Gjoni XXIII, shpirtërisht në meshë, në Prishtinë


Mesha e së dielës në Katedralen ‘Nënë Tereza’ në Prishtinë është kremtuar, në atmosferën e shenjtërimit të Papës Gjon Pali II dhe të Papës Gjoni XXIII. Të dëgjojmë informacionin e Mrikë Ibrajt nga Prishtina…RealAudioMP3
All the contents on this site are copyrighted ©.