2014-04-29 17:18:08

Të rinjtë shqiptarë në tregojnë përjetimet e meshës për shenjtërimin e dy Papëve


Sot paradite një grup të rinjsh nga Famullia e Kallmetit, të cilët të dielën morën pjesë në meshën e shenjtërimit të Gjonit XXIII dhe Gjon Palit II, të shoqëruar nga famullitari dhe nga Motrat, vizituan seksionin shqip të Radio Vatikanit dhe na treguan mbresat nga Sheshi i Shën Pjetrit, që të dielën u bë edhe një herë sheshi i botës. T’i dëgjojmë...RealAudioMP3
All the contents on this site are copyrighted ©.