2014-04-28 18:06:18

Zoja e Këshillit të Mirë dhe jehona e shenjtërimit të Gjon Palit II e të Gjonit XXIII në Shkodër


Zoja e Këshillit të Mirë dhe jehona e shenjtërimit të Gjon Palit II e të Gjonit XXIII në Shkodër. Këto, argumentet kryesore të informacionit të sotëm të bashkëpunëtores sonë, Jolanda Baba, nga qyteti verior i Shqipërisë…RealAudioMP3All the contents on this site are copyrighted ©.