2014-04-28 17:55:40

Gjon Pali II dhe Kosova


Në shesh, së bashku me besimtarët e shumtë nga e gjithë bota, që merrnin pjesë me përkushtim në meshën për shenjtërimin e Gjonit XXIII dhe Gjon Palit II, ishte e pranishme edhe presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, shenjë e interesimit të politikës kosovare, në mos tjetër, për Papën Karol Vojtila, që aq fort e ngriti zërin në mbrojtje të të drejtave të shqiptarëve. Pikërisht në këtë këndvështrim, duke përshkruar marrëdhëniet e shën Gjon Palit II me Kosovën, bashkëpunëtorja jonë nga Prishtina, Mrikë Ibraj, vë në dukje dashurinë e Papës polak për popullin e vogël shqiptar…RealAudioMP3All the contents on this site are copyrighted ©.