2014-04-24 15:43:06

Kryeministri i Shqipërisë për vizitën tek Ati i Shenjtë: një takim plot dritë e dashuri


Sot Paradite Papa Françesku priti në Vatikan Kryeministrin e Shqipërisë, Z. Edi Rama, me bashkëshorten dhe shpurën. Në qendër të bisedimeve, roli i Kishës Katolike në Shqipëri, gjendja në rajon, si dhe integrimi i Shqipërisë dhe e shqiptarëve në Evropë.
Ja si u shpreh ai vetë para mikrofonit të Marjan Palokës...RealAudioMP3All the contents on this site are copyrighted ©.