2014-04-15 15:47:45

Papa viziton Sekretarinë e Shtetit për urimet e Pashkëve


Sot paradite Papa Françesku – pasi priti ipeshkvin e nderit të Shën Sharbelit në Buenos Aires, Imzot Charbel Georges Merhi, dhe ipeshkvin e Albanos, njëkohësisht sekretar i Këshillit të Kardinalëve, Imzot Marcello Semeraro – shkoi në vizitë në të gjitha zyrat e Sekretarisë së Shtetit, për t’u shprehur personalisht zyrtarëve dhe nëpunësve urimet e Pashkëve.
All the contents on this site are copyrighted ©.