2014-04-05 15:24:30

Papa do të jetë në Cassano all’Jonio më 21 qershor dhe në Campobasso e Isernia më 5 qershor


Papa Françesku pranoi ftesën për të bërë, në qershor e në korrik, dy vizita baritore në Itali. Njoftimin e jep Salla e Shtypit e Selisë së Shenjtë. Është fjala për dioqezën e Cassano all’Jonio, në Kalabri, ku do të shkojë më 21 qershor dhe për dioqezën e Campobasso e Isernia, në Molise, etapë e dytë, të shtunë, më 5 korrik.
All the contents on this site are copyrighted ©.