2014-04-01 16:48:58

Papa takon krerët e dikastereve për të folur mbi “Evangelii Gaudium”, në Vatikan


Sot paradite Papa Françesku u takua me krerët e dikastereve të Kurjes Romake, në Sallën Bologna të Pallatit Apostolik. Gjatë takimit u diskutua rreth zbatimit të udhëzimeve të thirrjes apostolike në veprimtarinë e dikastereve të ndryshme të Vatikanit dhe perspektivat që mund të hapen në të ardhmen.
All the contents on this site are copyrighted ©.