2011-06-07 14:38:56

Через поріг тисячоліття з Іваном Павлом ІІ (42)


RealAudioMP3 Також і сьогодні виходить в ефір коротка рубрика, яку пропонуємо вам з нагоди беатифікації Івана Павла ІІ, що відбулась 1-го травня, та 10-ої річниці його візиту в Україну. Ділимось із вами скарбами думок і повчань блаженного Івана Павла ІІ, здійснюючи духовне паломництво шляхом усього його понтифікату. Шукати Христа, іти Йому назустріч, бо тільки у Ньому можемо знайти розв’язку всіх труднощів та проблем. Про це говорив Папа Іван Павло ІІ у червні 1994 року:

«До Христа, що є вічною молодістю, до Христа – переможця смерті, до Христа воскреслого повинні звертатись усі, і молоді, і дорослі, щоб запевнити собі надію на майбутнє, яке вам належить будувати, і яке у зародку вже присутнє в сучасності.

Іноді пошуки за Христом натрапляють на перешкоди, які можуть виникати з найрізноманітніших причин: це можуть бути і життєві причини, і біль та зло, на яке так часто натрапляємо у житті; можуть бути також і моральні питання, які примушують нас змінити на краще власний спосіб життя, свій склад думок. Але не дозвольте, щоб труднощі та перешкоди вас зупинили, відважно й невтомно шукайте Христа!

Якже ж шукати Ісуса Христа? Це зовсім нескладно: шукайте Ісуса, читаючи та вивчаючи Євангеліє, читаючи релігійні книжки. Шукайте Ісуса, використовуючи лекції релігії у вашій школі, під час катехизацій та парафіяльних зустрічей, – наголосив блаженний Іван Павло ІІ. – Кожен повинен особисто шукати Христа, шукати постійно й наполегливо, шукати з радістю, із внутрішнім задоволенням, шукати, бажаючи відкрити правду».








All the contents on this site are copyrighted ©.