2011-03-22 16:54:49

Kremtohet Dita Botërore e Ujit


Kremtohet sot në mbarë botën Dita e Ujit shpallur nga Kombet e Bashkuara. Shumë seminare, tryeza të rrumbullakëta e manifestime të ndryshme për sensibilizimin e opinionit publik për një shpërndarje të drejtë e të barabartë si dhe konsumim korrekt e përgjegjës të këtij burimi themelor. Sipas të dhënave të kohëve të fundit, mbi tetë qind milionë njerëz në botë nuk kanë ujë të pijshëm, derisa në Afrikë për katër prej dhjetë individëve uji është një e drejtë e mohuarAll the contents on this site are copyrighted ©.