2010-12-31 14:42:40

Побажання з нагоди Нового Року


У житті кожної людини бувають такі хвилини, такі серйозні моменти, які настільки глибоко промовляють до її душі та серця, що вона не може пройти мимо них байдуже, ані також без призадуми їх відкинути. Також хвилиною є останні години старого та перші Нового Року.

Новий Рік – це новий етап у житті людини. Зроджуються нові надії і сподівання, виринають нові питання, і варто над ними застановитися. Яким буде для нас цей рік? Що нас чекає? Коли, зрештою, для нас усіх запанує справедливий мир та спокійне життя?

Хоча майбутність завжди оповита таємницею, однак, якщо прямуємо з постановою робити те, чого від нас хоче Бог, можемо спокійно та впевнено до неї входити. Якщо сучасна людина хоче ущасливити себе й людство, якщо хоче мати спокійне, мирне та щасливе життя, якщо хоче, щоб цей Новий Рік був для неї щасливим, то немає іншого шляху, як змінити своє ставлення до Бога у такий спосіб, щоб воля людини гармонійно поєднувалась з волею Божою та щоб поведінка була згідною з Божим законом. Це стосується кожного з нас.

Коли ставимо питання: що принесе нам Новий Рік, поставмо і друге: якими будуть мої стосунки з Богом? І якщо будуть вони насправді гармонійними та щирими, тоді й відповідь буде ясна: цей рік буде щасливим, бо тим, які люблять Бога та згоджуються з Його святою волею, усе співдіє на добро.

Пам’ятаймо про це, і нехай цей новий 2011 рік буде для нас щасливим та прекрасним.







All the contents on this site are copyrighted ©.