2008-02-19 18:15:30

Ipeshkvi i Kosoves imzot Dode Gjergji kerkon nga Parlamenti Evropjan njohjen e Sovranitetit


(19.2.2008 RV)Edhe Kisha katolike kosovare është e angazhuar për njohjen sa më të shpejt të Shtetit të ri Kosovar. Ipeshkvi imzot Dodë Gjergji sot në Shtrasburg para Parlamenti Evropjan kërkoi njohjen e Shtetit të Kosovës nga Shteteët anëtare të BE-së dhe foli mbi vlerat shpirtërore e qytetare shekullore të Dardanisë. Ja fjalimi i ipeshkvin të Kosovës imzot Dodë Gjergji shqiptuar sot në Shtrasburg.All the contents on this site are copyrighted ©.